Miten myydä itsensä työnantajalle?


Asetu työnantajan saappaisiin ja kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit työskennellä juuri heillä ja miten voisit omalla osaamisellasi auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Pro-tason vinkki on ylittää työnantajan odotukset jo hakemisvaiheessa, tee vaikka esitys omista kehitysehdotuksistasi yrityksen hyväksi!

Mitä työnantaja hyötyy Oppisopimuksesta?

Työnantajana oppisopimuksessa

Työnantajana maksat opiskelijalle työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja tarjoat koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä keskimäärin vähintään 25 tuntia viikossa. Työnantajana voit saada koulutuskorvausta työpaikalla tehdystä ohjauksesta.

Mikä on Eazybreak lompakko?

Eazybreak Lompakko on lisäpalvelu, jossa työntekijät siirtävät omaa rahaansa henkilökohtaiseen Eazybreak Lompakkoonsa. Työnantaja voi valita, että Eazybreak-eduista veloitettava omavastuuosuus peritään työntekijän Eazybreak Lompakosta etujen käytön mukaan.

Miten aloittaa puhelu työnantajalle?

Silloin sinun on helppo aloittaa puhelu kertomalla, että soitit aikaisemmin ja sovitte, että voit palata tähän aikaan asiaan uudestaan. Näin olet osoittanut luotettavuutta ja huomioinut toisen kiireen. Puhu lyhyesti ja selkeästi. Mieti puhelulle selkeä rakenne, jossa käyt läpi tärkeimmät seikat.

Mitä tarkoittaa työeläkevakuutus?

Työeläkevakuutus on osa lakisääteistä sosiaaliturvaa. Se turvaa työssäoloajan ansioihin suhteutetun toimeentulon työkyvyttömyyden ja vanhuuden varalle sekä antaa turvaa perheenhuoltajan kuoleman jälkeen.

Mitä työterveyshuolto maksaa työnantajalle?

Mitä se maksaa? Kokonaisvaltainen työterveyshuolto, joka sisältää myös sairaanhoidon, maksaa keskimäärin noin 145 euroa työntekijää kohti vuodessa. Kela korvaa noin 60 % työterveyshuollon lakisääteisen, ennaltaehkäisevän toiminnan kuten työpaikkaselvitysten ja terveystarkastusten kustannuksista.

Pitääkö Työhakemuksessa olla otsikko?

Työhakemuksessa tulisi olla otsikko, josta selviää, mitä tehtävää haet. Itse hakemuksessa tulee kertoa, miksi sopisit tehtävään ja miksi olet kiinnostunut työstä. Ole yksityiskohtainen ja esitä konkreettisia esimerkkejä – niin vältät yleisimmät kliseet.

Kuka hakee Tartuntatautipäiväraha?

Jos työntekijä on tartuntataudin leviämisen estämiseksi määrätty olemaan poissa ansiotyöstään, eristettäväksi tai karanteeniin, työnantaja voi työ- tai virkasuhteen ehtojen perusteella maksaa työntekijälle palkan poissaolon ajalta ja hakea tartuntatautipäivärahaa Kelasta.

Saako työnantaja googlettaa työnhakijan?

Työnantajalle voi tulla yhtä avoinna olevaa työpaikkaa kohti jopa satoja työhakemuksia. Voiko työnantaja tarkistaa työnhakijan taustoja googlettamalla? Tietosuojavaltuutettu ei suosittele.

Paljonko raskaus maksaa?

Vauvan hinta

Paitsi että ei korvaa kaikkea. Suomen Yrittäjänaiset ovat laskeneet, että äidin työnantajan maksettavaksi jää noin 10 prosenttia äitiys- ja vanhempainvapaiden kuluista. Näin vauva maksaa naisten keskimääräisellä kuukausipalkalla äidin työnantajalle suorina kuluina pyöreästi 16 400 euroa.

Miten työnantaja voi edistää työhyvinvointia?

Työhyvinvoinnin edistäminen kuuluu sekä työnantajalle että työntekijöille. Työnantajan on huolehdittava työympäristön turvallisuudesta, hyvästä johtamisesta ja työntekijöiden yhdenvertaisesta kohtelusta. Työntekijällä on kuitenkin suuri vastuu oman työkykynsä ja ammatillisen osaamisensa ylläpitämisestä.

Saako työnantajalle valehdella?

Valehdella ei saa. Mikäli työntekijä valehtelee työnantajastaan, työnantaja voi antaa varoituksen. Jos valehtelu jatkuu, työsuhteen voi sanoa irti.

Miten tehdä hyvä hakemus?

Laita työhakemukseesi jokin pieni ja kiinnostava yksityiskohta, jonka ansiosta erotut joukosta. Kerro esimerkiksi lyhyt ja hauska, työhön jollakin tapaa liittyvä tarina lapsuudestasi. Ota työhakemusta kirjoittaessasi huomioon työpaikka, johon haet. Mitä virallisempi työ, sitä virallisempi hakemus ja toisinpäin.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.